اجتماعیبانوانپایگاههای خبری
معاون اجتماعی بهزیستی در گفتوگو با فارس خبر دادتحویل ۱۰۰ نوزاد معتاد به بهزیستی در سال گذشته/ ۲ برابر شدن تعداد زنان معتاد در کشور
مجاب #همه_کس #همه_چیز #همه_جا #همین_جا

معاون اجتماعی سازمان بهزیستی از ایجاد انجمنی با کمک وزارت بهداشت برای کمک به زنان باردار معتاد خبر داد و گفت: سال گذشته بیش از ۱۰۰ کودک معتاد برای نگهداری به سازمان بهزیستی کشور تحویل داده شد.
حبیبالله مسعودی فرید در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری فارس در رابطه با نگهداری نوزادانی که از مادران معتاد متولد میشوند، گفت: براساس قانون، شهرداری، ستاد مبارزه با مواد مخدر و وزارت بهداشت به عنوان متولیان ارائه خدمات به زنان معتاد هستند و به تازگی پروتکلی با وزارت بهداشت منعقد شده مبنی براینکه مادری که معتاد و باردار است باید طی دوران بارداری تحتنظر پزشک باشد زیرا این زنان در گروه افراد پرخطر هستند و بهزیستی مشکلی در حمایت این افراد ندارد.
وی ادامه داد: اگر نوزاد متولد شده اعتیاد داشت باید در بیمارستان ۳ تا ۵ روز در بخش I.CU یاN.IC.U نگهداری شود که معمولا مدت زمان ترک نوزاد دو ماه است و پس از بروز علائم ترک، اگر مادر صلاحیت نگهداری را نداشت، نوزاد در چرخه حمایتی سازمان بهزیستی قرار میگیرد و به شیرخوارگاه سپرده میشود.
فرید نسبت به افزایش تعداد زنان معتاد در سالهای اخیر ابراز نگرانی کرد و گفت: سال گذشته بیش از ۱۰۰ کودک معتاد برای نگهداری به سازمان بهزیستی کشور تحویل داده شده و از طرفی اگر قبلا ۵ درصد معتادان زن بودند اکنون این رقم به ۱۰ درصد رسیده است.
معاون اجتماعی سازمان بهزیستی افزود: عوارض اعتیاد زنان برای خانواده و جامعه بسیار بیشتر است چون تعداد نوزادان معتاد نیز زیادتر خواهد شد از طرفی شناسایی این زنان سخت است چون اغلب به مراکز درمانی مراجعه نمی کنند، درمان را رها میکنند یا هر روز در جابجایی و سفر هستند.
وی از ایجاد انجمنی با کمک وزارت بهداشت برای کمک به زنان باردار معتاد خبر داد و گفت: خدمات بهزیستی به زنان معتاد باردار شامل معرفی آنها به بیمارستانها و برخی کمک های دیگر حمایتی و درمانی برای ترک و زایمان است.
فرید ادامه داد: بر اساس مصوبه مجلس ۳۰ میلیارد ریال از اعتبارات حوزه زنان به بهزیستی تعلق دارد که بخش عظیمی از این اعتبارات برای زنان آسیب پذیر هزینه خواهد شد.
انتهای پیام/
خبر کزای فارس